MI NE DELAMO KOMPROMISOV.
MI RAZVIJAMO INOVATIVNOST.

Predana, predvsem zdravju dojenčkov, je naša ekipa združila moči z ekipo pediatrov, svetovalcev za laktacijo in biomedicinskih inženirjev z vizijo biti prva izbira pri negi dojenčkov. Nenehno oblikujemo novo tehnologijo za nego dojenčkov, ki podpira posebne trenutke vezi, ki jih čas hranjenja ustvari med starši in njihovimi malčki.

Naša linija izdelkov vključuje prve stekleničke za dojenčke, ki ohranjajo hranila, najnaprednejše silikonske stekleničke za dojenčke na trgu, privlačne potovalne potrebščine, inovativno shranjevanje materinega mleka, dude iz 100 % silikona in drugo. Naš eleganten in sodoben ekosistem je popolna sprememba pripomočkov z zasnovami, zaradi katerih je prehransko hranjenje in potovanje z malčki popoln vetrič, ne da bi pri tem žrtvovali stil in priročnost.


PREVERITE NAŠE IZDELKE

Asaf Kehat

SOUSTANOVITELJ & CEO

"Kot oče in biomedicinski inženirj, je naša predanost zdravju dojenčkov usmerjena v celoten razvoj naših izdelkov s ciljem zagotavljanja najkakovostnejših bistvenih elementov naši rastoči družini Nanobébé."

Ayal Lanternari

Co-Founder & Executive Chairman

"Zaveza naše ekipe zdravju, naše naslednje generacije vodi v oblikovanje vsakega izdelka Nanobébé. Prepoznavamo vsakodnevne izzive sodobnega starševstva in iščemo prave rešitve, ki delujejo."

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
Uspešno ste se prijavi na email listo.
Ta e-naslov je že registriran.