Cena poštnine z dostavno službo GLS znaša 4,50 EUR pri izbiri plačila po povzetju s zaračuna še dodaten strošek provizije, ki znaša 2 EUR. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.
Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila predračuna v primeru plačila po predračunu oz. od dneva plačila preko Paypala oz. od oddaje naročila v primeru plačila po povzetju oz. plačila s plačilnimi karticami.
Dobavni rok za artikle na zalogi je običajno 2-5 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi v našem centralnem skladišču, se rok dobave celotnega naročila podaljša (lahko nas kontaktirate na info@nanobebe.si za željen izdelek in bomo preverili).
V primeru, da želite naročilo prejeti v dveh ločenih pošiljkah, se vam obračuna dodaten strošek dostave 4,50 EUR in dodatna 2 EUR v primeru plačila po povzetju.


NAČINI PLAČILA:
- PLAČILO PO POVZETJU
Z gotovino ali kartico ob prevzemu (za plačilo ob prevzemu se zaračuna dodaten strošek v višini 2 EUR).
- PLAČILO PO PREDRAČUNU
Predračun boste prejeli po e-pošti, rok plačila predračuna je pet (5) dni. Po poteku roka za plačilo, ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke.
- PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI
- PREKO PAYPALA


Plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema, ki omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Maestro in American Express). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.


Če za dokončanje nakupa izberete prehod za neposredna plačila, potem Shopify shrani podatke o vaši kreditni kartici. Šifriran je s standardom za varnost podatkov industrije plačilnih kartic (PCI-DSS). Podatki o vaši nakupni transakciji se hranijo le toliko časa, kolikor je potrebno za dokončanje vaše nakupne transakcije. Ko je to končano, se vaši podatki o transakciji nakupa izbrišejo.

Vsi prehodi za neposredna plačila se držijo standardov, ki jih določa PCI-DSS, ki jih upravlja Svet za varnostne standarde PCI, ki je skupna prizadevanja blagovnih znamk, kot so Visa, MasterCard, American Express...

Zahteve PCI-DSS pomagajo zagotoviti varno ravnanje s podatki o kreditnih karticah s strani naše trgovine in njenih ponudnikov storitev.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
Uspešno ste se prijavi na email listo.
Ta e-naslov je že registriran.