Top 3 izdelki za čiščenje in sterilizacijo izdelkov za hranjenje vašega dojenčka

Bakterije so lahko malo manj strašljive s rutino temeljitega čiščenja. Tukaj je kratek in sladek, a popoln vodnik po korakih za pripravo osnovnih potrebščin za hranjenje in črpanje brez mikrobov in pripravljenih potrebščin za uporabo za vašega malčka.

ČIŠČENJE STEKLENIČKE

1. Priprava
Temeljito si umijte roke s toplo vodo in milom.
2. Razstavite
Prepričajte se, da razstavite vse dele stekleničke, dele črpalke, otroške igrače in druge dodatke, ne glede na to, kako majhni so. Bakterije se lahko zelo enostavno usedejo in splesnijo v majhnih kosih vaših otroških izdelkov. Nujno je, da razstavite vse dele.


3. Sperite z vodo.
Pripomočke najprej sperite z vodo. Ni nujno, da je voda vroča ali ledeno mrzla. Karkoli vam je ljubše, bo v redu za ta del. Za dejansko pranje obstajajo različni načini čiščenja izdelkov (glejte možnost spodaj). Ne glede na to, kaj izberete, vedno sledite prvim omenjenim korakom, preden dokončate postopek čiščenja.

Čiščenje v pomivalnem stroju
Če imate pomivalni stroj, izdelke naložite vanj. Vroča voda bo pomagala uničiti mikrobe. Ko vaš pomivalni stroj konča s čiščenjem in sušenjem, odstranite izdelke s čistimi rokami in jih pospravite na čisto mesto. Če pomivalni stroj ni na voljo, lahko izdelke očistite tudi ročno.

Ročno pranje
Če čistite ročno: Prepričajte se, da so vaše roke čiste, preden začnete razstavljati vse dele in spirati. Po tem lahko posodo za umivanje napolnite z vročo vodo in nežno čistite stekleničko s čistilnim milom, varnim za dojenčke. S krtačo, ki se uporablja samo za čiščenje otroških izdelkov, temeljito zdrgnite vse strani vsakega izdelka in ponovno sperite. Pri cucljih nekajkrat stisnite vodo skozi luknjo, da se kar najbolje očistijo. Vse dele postavite, da se posušijo na zraku v prostoru brez prahu. Za odlično, higiensko možnost sušenja na zraku lahko uporabite naše tanko stojalo za sušenje, ki ima odstranljive zatiče in lovilec vode. Njegova zasnova je posebej namenjena hitremu in higieničnemu sušenju, tako da ni skrbi, kje bi našli dovolj čisto kuhinjsko krpo! Po vsakem čiščenju izdelka vedno očistite svojo krtačo.

Ustvarili smo nekaj odličnih izdelkov, ki vam bodo pomagali pri procesu čiščenja.

Ker je kljub pranju ali v pomivalnem stroju ali ročno, potrebno otroške izdelke sterilizirati, je mikrovalovni parni sterilizator Nanobébé tukaj, da vam pomaga. Predani smo varnosti vašega otroka in vaših otroških izdelkov, zato smo ustvarili naš lasten sterilizator za stekleničke in stojalo za sušenje. Z njim boste obvladali izkoreninjenje 99,9 % mikrobov v gospodinjstvu. Z našim sterilizatorjem edinstvene oblike, ki bo primeren za večino vseh mikrovalovnih pečic in ohranja očiščene izdelke sterilne do 24 ur. Torej, če je pozno in je čas, da se odpravite spat, bo sterilizator ohranil izdelke vašega dojenčka in pripravljene za uporabo za naslednje jutro. Da bi preprečili opekline, smo dodali celo gumijaste ročaje za enostavno odstranjevanje iz mikrovalovne pečice. Če vam primanjkuje časa, nič hudega! Z našim sterilizatorjem bodo vaše stekleničke 99,9 % brez bakterij v samo štirih minutah! Ta sterilizator je primeren za vse bistvene potrebščine za hranjenje, od delov črpalke in stekleničk do cucljev in dud.

Manj časa čiščenja = več časa za otroka in manj skrbi za bakterije.

Preverite naš super trojček za čiščenje:

https://nanobebe.si/products/microwave-steam-sterilizer

https://nanobebe.si/products/slim-drying-rack

https://nanobebe.si/products/electric-baby-bottle-brush

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
Uspešno ste se prijavi na email listo.
Ta e-naslov je že registriran.